Aktiviteetit

Vuokrahuvilallamme ja sen välittömässä läheisyydessä on ympäri vuoden tarjolla erilaisia aktiviteetteja aktiivisille lomailijoille. Sateisen tai kylmän sään vallitessa aika kuluu hyvin sisällä mm. kattavan viihde-elektroniikan ja pelien parissa. Varustelustamme löytyy 2kpl 42' erinomaisella kuvalla varustettuja full hd plasmatelkkareita, satelliittikanavat sekä ps3. Viihdehyllystämme löytyy muutama blueray elokuva, ps3 pelejä ja kirjahyllystämme mielenkiintoista luettavaa. Joitakin lautapelejäkin ja pelikortit löytyy. Nopea ja ilmainen (10M) internetyhteys wlanilla myös asiakkaidemme käytössä.

Lomailu on parasta yleensä kuitenkin raikkaassa ulkoilmassa. Ulkona on paljon erilaisia mahdollisuuksia ympäri vuoden. Alla esimerkkilistaus eri aktiviteeteistä kahden vuodenajan mukaan:

Talvikausi:

Talvikaudella Parikkalassa on yleensä hyvin lunta aina marraskuun lopulta maaliskuun loppuun ja järvi on jäässä yleensä joulukuusta toukokuulle. Huvilamme on rakennettu harjun alarinteeseen ja tontilla on erinomaiset puitteet mäenlaskuun. Tarjolla on erilaisia laskuvälineitä liukurista stigaan ja myös lumilautaa on mahdollista vuokrata. Parikkala on tunnettu laajoista hiihtoladuistaan ja murtomaahiihto onkin yksi kunnan suosituimmista talvilajeista. Järven jäällä on mukava luistella tai pilkkiä. Pilkkivarusteita saa vuokralle. Pyrimme pitämään myös avantoa auki ympäri talven.

Tilauksesta on mahdollista vuokrata myös moottorikelkkaa. Kysythän tarjousta, mikäli kiinnostuit!

Kesäkausi:

Kesäkausi on Parikkalassa kulta-aikaa. Terasimme on avara ja sieltä on loistavat näkymät järvelle. Terassin vakiovarusteisiin kuuluu mukavan kokoinen kaasugrilli ja pehmustetuilla istuimilla varustettu ruokailuryhmä kahdeksalle hengelle. Ruokailuryhmän tuoleissa on hyvä ottaa aurinkoa. Kesällä ranta ja järvi pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Luonnon hiekkaranta tarjoaa mukavat uinnit ja rantasauna on tilava. Vakiovarusteisiin kuuluu neljän hengen soutuvene ja pelastusliivit. Lisähinnasta käyttöön voi tilata hiljaisen ja ympäristöystävällisen sähköperämoottorin ja vuokraamme myös kahdenlaisia kajaakkeja; meiltä löytyy yksi- ja kaksipaikkaiset mallit. 

Toimintaa tai venereissuja kaipaaville meillä on tarjolla kahden kokoisia moottoriveneitä. Simpeleen järvi on iso ja sen ympäristössä on paljon nähtävää. Pituudeltaan järvi on yli 15km päästä päähän. Kiinnostaisiko käydä vuokraveneellä jäätelöillä tai parkkeerata vene paikallisen ruokaravintolan omalle laiturille? Moni asiakkaamme vastaa tähän että kyllä!

Järjestämme myös vesihiihtoa asiakkaillemme, joten tekemistä riittää:)